De juiste browser

Tips

De juiste browser

Natuurlijk bestaat er niet zoiets als de juiste browser om jouw WordPress site in te bekijken, je site moet goed toonbaar zijn in iedere browser. Wat er wel bestaat is de juiste browser om je WordPress site in te beheren.

Ik wil mij graag beperken tot de drie grote browsers: Internet Explorer, Chrome en FireFox. Met betrekking tot de Internet Explorer kan ik kort zijn. Ik gebruik hem zelf niet, maar ik krijg regelmatig meldingen van klanten dat heel normale functies het niet doen. Als ik vraag welke browser ze gebruiken, is het negen van de tien keer de Internet Explorer. Als ik vraag of het probleem zich ook voordoet in een andere browser krijg ik later meestal te horen, dat het in een andere browser wel werkt.

Dan blijft de keuze Chrome of FireFox. Zelf ben ik een groot FireFox fan, maar FireFox heeft een groot nadeel: Het gaat wat onvoorzichtig om met het beschikbare geheugen. Wanneer je jouw FireFox browser lang open laat staan of wanneer je een thema met ECHT VEEL widget-area’s hebt, wordt hij al snel traag. En hoewel ik tegen beter weten in FireFox nog steeds gebruik, ook wanneer ik in WordPress werk, is werken in Chrome eigenlijk veel efficienter en sneller.

 

Andere tips

Uit de blog

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht