Trainingen en meer…

In deze blogpost wil ik het nog eens een keer hebben over de diverse trainingen die WordXPression aanbiedt, om te beginnen natuurlijk de diverse gratis WordPress trainingen.

wordpress training | Trainingen en meer...

Sinds het begin van dit jaar is de site WordXPression Trainingen online en de meest gevolgde training hier is -hoe kan het anders- de gratis videotraining voor beginners. Een andere niet onbelangrijke training is eveneens gratis: Het ‘Listbuilding Seminar’ wat zowel in Nederland als in België gegevan zal worden. Tijdens dit seminar leer je, hoe je het best een mailinglist kunt opbouwen. Mocht het je nog niet duidelijk zijn, waarom je een mailinglist nodig hebt: Marketers schatten de waarde van een goede mailinglist op ongeveer een dollar per persoon per maand… dus als je 1000 personen op je lijst zou hebben staan -en de lijst ook gebruikt, zoals tijdens dit seminar wordt aangegeven- kan je mailinglijst je 1000 dollar per maand opleveren (natuurlijk omgerekend naar Euro’s). Uit ervaring kan ik je wel vertellen, dat dit ongeveer klopt.

Een andere training waar nog steeds plaats voor is, is een heel bijzondere training. Wanneer je deze training namelijk hebt afgerond, staat er al een kant- en klare website op je te wachten, waarmee je direct passief inkomen kunt genereren. Voor degenen die het niet weten: Passief inkomen is inkomen, waar je eenmalig voor werkt… en wat daarna maand op maand blijft terugkomen. Deze training is echter niet voor iedereen geschikt: Je moet een deskundige zijn op je vakgebied. Ben je dat niet, heeft het weinig zin om aan deze training te beginnen, maar als je dat wel bent, kan deze training je een stabiel extra inkomen per maand opleveren. Tijdens deze training leer je WordPress gebruiken als ‘Membership site’. Membership sites zijn een hot item geworden en steeds meer mensen ontdekken de kracht hiervan. Zelf ben ik bijvoorbeeld van zo’n 8 membership sites lid… allemaal sites die mij kostbare informatie bieden. Met een eigen membership site in WordPress op jouw vakgebied sla je twee vliegen in een klap : Je verhoogt je eigen status, jij bent immers de specialist op jouw vakgebied, en je creeert een leuk extra terugkerend inkomen, waar niet extra voor gewerkt hoeft te worden.

 

wordpress training | Trainingen en meer...In de dagelijkse praktijk van WordXPression liep ik regelmatig tegen een ‘nazorg’ vraag aan, van mensen die via eigen initiatief of via een training van andere partijen een membershipsite hadden opgezet met kreupele WordPress plugins als Wishlist Membership of WP Salesbuddy. Op grond hiervan, besloot ik een eigen training te ontwikkelen gebaseerd op een beter product en dat is mij gelukt. Aan het einde van de training heb jij een complete website, inclusief Nederlandse betaalmethoden, een compleet affiliateprogramma en een geintegreerde autoresponder. En wanneer je tussen nu en 1 april 2012 (dat is geen grapje!) de training via Paypal bestelt, krijg je maar liefst 300 euro korting op de ex-btw prijs, als je de speciale actiecode ‘WP2012’ gebruikt. (Betaal je via bankoverschrijving, ontvang je deze korting niet!)

Tenslotte wil ik de startende ZZP-er die nog steeds geen eigen WordPress site heeft, wijzen op het feit dat het ‘ZZP Startpakket’ nog steeds met grote korting beschikbaar is!

Wees eens aardig en deel dit met je vrienden
Enkele trefwoorden om vergelijkbare posts te vinden:

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht

Flinke kortingen op cursussen van WordXPression.