Powerblogging MasterClass

Powerblogging MasterClass

Er is op dit moment nog geen nieuwe datum gepland

Van 2014 tot en met 2019 heb ik de Powerblogging MasterClass gegeven. En toen kwam COVID. De PowerBlogging MasterClass bestaat uit twee belangrijke onderdelen. Het eerste onderdeel is een stuk theorie. Het tweede stuk is de groepsdynamiek.

Mijn online cursus ‘PowerBlogging‘ is sinds het eerste verschijnen vele malen verkocht, maar wat hier toch vooral mist is de groepsdynamiek. Dat kan je online nu eenmaal niet forceren.

Daarom heb ik besloten de ‘Powerblogging MasterClass’ weer in alle glorie te herstellen. Maar net een stapje meer.

Want de originele ‘Powerblogging MasterClass’ was een eendaagse ‘workshop/training’, die jou moest leren -en daar ook prima in slaagde- om succesvol te beginnen met bloggen. Inclusief tientallen onderwerpen waar je over zou kunnen bloggen.

Een deel van deze cursus is nu in de ‘PowerBlogging‘ online cursus opgenomen, dus dat geeft voldoende tijd om tijdens deze live cursus zelf nieuwe onderwerpen aan te snijden.

En één van deze ‘nieuwe onderwerpen’ is een praktische schrijfoefening. Ik leg je in detail uit, hoe ik tegenwoordig mijn inspiratie voor mijn blog krijg en ‘hoe ik blog’, waardoor jij straks ook geweldige blogposts kan schrijven. Net zo goed als de mijne, durf ik je te garanderen! (valse bescheidenheid is nooit een van mijn ondeugden geweest).

En nu de grootste verrassing. Wanneer jij je inschrijft voor deze cursus krijg je niet alleen mijn online PowerBlogging cursus cadeau, maar ook mijn ‘PowerBlogging+‘ cursus. De totale waarde hiervan is dus al 147 euro ex BTW!

Over de cursus

De cursus biedt een groot aantal praktijk oefeningen en nieuwe inzichten als aanvulling op de online PowerBlogging cursus.

Eén van de belangrijkste aanvullingen is dat je mede cursisten jou helpen om voor de komende maanden je blogging agenda op te stellen, waardoor je eigenlijk nooit meer verlegen hoeft te zitten om onderwerpen voor je blog.

 

Wat leer je?

De vraag in deze cursus is niet zo zeer ‘wat je leert’, maar welke extra inspiratie je mee naar huis mag nemen.

Een klein deel van deze cursus heeft betrekking op nieuwe kennis, het grootste deel van deze cursus wordt juist bepaald door de groepsdynamiek, waardoor jij nieuwe praktische ideeen opdoet en meer inspiratie over je blogonderwerpen krijgt.

Praktische informatie

De cursus zal gegeven worden op de nieuwe opleidingslocatie van WordXPression in Hengelo. (Demmersweg 76).

De cursus begint om 10:00 uur. De locatie zal open zijn vanaf 9:00 uur. De exacte eindtijd van de cursus is mede afhankelijk van het aantal deelnemers (ivm de ‘praktijk lessen’), maar bij het maximum aantal deelnemers (10) wordt de eindtijd rond 17:00 uur ingeschat.

De cursus is inclusief onbeperkt koffie, thee en bronwater en inclusief lunch. Voor specifieke dieetwensen wordt je verzocht dit tijdens de aanmelding op te geven in het notitieveld.

 

 

Aanmelden

In verband met de ‘inwijding’ van de cursusruimte kost deze cursus voor de eerste keer slechts 97 euro ex BTW. In de toekomst zal deze cursus 147 euro ex BTW gaan kosten.

De prijs is inclusief lunch.

Omdat de locatie in de weekends wat moeilijker met het OV te bereiken is, wordt voor degenen die met het OV komen een taxi-pendel georganiseerd. Dit is gratis voor jou, maar je moet hiervoor uiterlijk om 9:30 uur op de taxistandplaats bij het station in Hengelo aanwezig zijn. Daar zal iemand met een bord ‘WordXPression’ je opwachten.

Indien je later arriveert, zijn de taxikosten voor jouw eigen rekening

Na inschrijving voor deze cursus ontvang je binnen drie werkdagen een speciale kortingscode voor het ‘PowerBlogging+’ pakket op site  ‘Bouw Zelf Je WP Website’.

Je wordt geacht voor de aanvang van de cursus kennis te hebben genomen van deze online cursus. Deze PowerBlogging MasterClass is een aanvulling op deze online cursus.

Heb je de ‘PowerBlogging’ cursus reeds aangeschaft, neem dan per email contact op, en je krijgt een 20 euro kortingscode. Heb je de ‘PowerBlogging+’ cursus al eerder aangeschaft, neem dan ook contact op. Jij mag deelnemen aan deze cursus voor een compensatie voor de lunch (17 euro). Dit aanbod is uitsluitend geldig voor deze cursus. Voor toekomstige PowerBlogging Masterclass cursussen geldt deze speciale regeling niet.

Andere trainingen

Word je website de baas. Neem vandaag nog contact op!

Contact Information

WordXPression 
Imkersdreef 525
7328DG Apeldoorn
06-10449807 (van 9:00 tot 17:00 van ma-vr)

KVK : 75580152 

Social media
Stuur een bericht